MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Faszerowane pieczarki na 5 łatwych sposobów. Smaczna i tania przekąska na imprezę karnawałową. Zrobisz je w kilka minut

Pieczarki faszerowane fetą

Składniki:
- pieczarki,
- ser feta,
- orzechy włoskie,
- łyżeczka miodu,
- szczypiorek,
- łyżka jogurtu greckiego,
- masło,
- sól i pieprz.

Jak przygotować pieczarki faszerowane fetą?
1. Pieczarki podsmażyłam na maśle z obu stron, aż zrobiły się rumiane.
2. Fetę zblendowałam z jogurtem, solą i pieprzem. Dodałam pokruszone orzechy włoskie, miód i posiekany szczypiorek.
3. Pieczarki nafaszerowałam serową masą.

Zobacz również

10 dachów uszkodzonych po sobotniej burzy w powiecie przemyskim

10 dachów uszkodzonych po sobotniej burzy w powiecie przemyskim

Budowa drogi S6 Koszalin - Słupsk. Trwa nasuwanie segmentów mostu na rzece Wieprza

Budowa drogi S6 Koszalin - Słupsk. Trwa nasuwanie segmentów mostu na rzece Wieprza

Polecamy

Co robić w najkrótszą noc w roku, czyli w noc świętojańską? Poznaj tradycje

O TYM SIĘ MÓWI
Co robić w najkrótszą noc w roku, czyli w noc świętojańską? Poznaj tradycje

Latem możesz mieć niedobór tych 2 witamin. Sprawdź, jak go uzupełniać

Latem możesz mieć niedobór tych 2 witamin. Sprawdź, jak go uzupełniać

Burza w górach? Poznaj wskazówki, które mogą uratować ci życie

Burza w górach? Poznaj wskazówki, które mogą uratować ci życie