MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 26.05 w Żarkach

Przegląd tygodnia od 26.05 w Żarkach

Tygodniowy przegląd prasy w Bolkowie, (26.05-1.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Bolkowie, (26.05-1.06.2024)

Polecamy

Puchar Tymbarku. Dzieci z Mazowsza jadą na PGE Narodowy

Puchar Tymbarku. Dzieci z Mazowsza jadą na PGE Narodowy

Uczniowie pojadą na wycieczki szkolne za darmo! Startuje nowy program

Uczniowie pojadą na wycieczki szkolne za darmo! Startuje nowy program

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść