MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

Piąty transfer Hutnika Kraków w letniej przerwie

NOWE
Piąty transfer Hutnika Kraków w letniej przerwie

Pole pełne chabrów zachwyca w gm. Stara Kiszewa! To idealne miejsce na relaks

Pole pełne chabrów zachwyca w gm. Stara Kiszewa! To idealne miejsce na relaks

Polecamy

Słupki przy drodze. Czy wiesz jakie informacje można z nich odczytać?

Słupki przy drodze. Czy wiesz jakie informacje można z nich odczytać?

Pełne usta w pół minuty? Bez strzykawek i kosmetyków. Ten trik podbija internet

HIT DNIA
Pełne usta w pół minuty? Bez strzykawek i kosmetyków. Ten trik podbija internet

Auta używane. Niemieckie samochody z niepewną przeszłością

Auta używane. Niemieckie samochody z niepewną przeszłością